Entrackr Presents

Chindia TMT Dialogue Conference 2020

20th February, 2020 | four seasons hotel, beijing

  • 00Days
  • 00Hours
  • 00Minutes
  • 00Seconds
0 th
Edition
0 +
Attendees
0 +
Speakers
0 +
Sponsors
0 +
Investors
0 +
Media Houses

Entrackr Presents

Chindia TMT Dialogue Conference 2020

20th February, 2020| four seasons hotel, beijing

  • 00Days
  • 00Hours
  • 00Minutes
  • 00Seconds
0 th
Edition
0 +
Attendees
0 +
Speakers
0 +
Sponsors
0 +
Investors
0 +
Media Houses

tentative Keynote Speakers

Lei Jun

Xiaomi

Sachin Bansal

Flipkart

Wang Xing

meituan

Kunal Bahl

Snapdeal

Zhang Yiming

ByteDance

Ritesh Agarwal

OYO

About Chinidia TMT dialogue 2020

As the face of Indian e-commerce shifts from traditional model to the social and live commerce models and beginning to push this new-age e-commerce inspired by the success of these models in China. There are platforms which are spreading in the Indian market faster than anyone ever imagined.

So many curious cases, right? Is scaling up these new-age businesses in India easy? And what is the scope for opportunities in India for the two countries? How does the future of cross border investment between these two countries look like? And despite this influence, how does the Indian and Chinese Jugaad differ?

Which is why, this time, and hold your breath because it doesn’t get better than this, this time, Entrackr brings to you the Chindia TMT Dialogue 2020 conference taking place on 20th February this year in China, Beijing.
A delegate of about 100+ Indian entrepreneurs and startup enthusiasts will spend a week as part of UnicornTrip 2.1 starting from 10th to 16th November 2019 in the Chinese ecosystem spread across Hangzhou, Shanghai, and Beijing will be the part of the conference .

And even heavier participation from the Chinese ecosystem and the “angels” of the Indian Startup ecosystem with almost 150+ global investors, shall sit in one hall and doll out their views, experiences, and insights, and we promise, will enlighten and inspire you beyond your expectations.

tentative prominent speakers

Abhiraj Bahl

Urbanclap

LIU Yu

RozBuzz

Umang Bedi

DailyHunt

Karan Bedi

MX Player

Tej Kapoor

Fosun Capital

Harry Bajaj

Yeahmobi

Manu Jain

Xiaomi

CHEN Yu Kun

Newsdog

Maninder Gulati

OYO

Lanny YANG

Ocean Payment

Tarun Davda

Matrix Partner

Sampad Swain

Instamojo

Arpita Kapoor

Mech Mocha

Yuxiang LIU

MIUI

Priyanka Gill

Popxo

Miten Sampat

Times Internet

LI HaiYi

Perfect World

John CAI

BIGO

Gautam Sinha

Times Internet

Danny Chen

WPS

Anant Goel

Milkbasket

Suhas Gopinath

HappyEMI

Arjun Zacharia

Wooplr

Karan Mohla

IDG India

Jai Vardhan

Entrackr

JIN Sanqi

JollyChic

WAN Hong

Krazybee

Sujayath Ali

Voonik

Rajan Bajaj

Slicepay

Abhinav Jain

Shop101

Anuj
Tandon

Yoozoo Games

Reema
Aggarwal

AliCloud

Deepit Purkayastha

InShorts

LI
HaiYi

Perfect World

Ankush
Sachdeva

ShareChat

Prashan Agarwal

Gaana

Bhavesh Manglani

Delhivery

Vaibhav
Agrawal

Lightspeed

Manoj
Goel

HSBC

Radhesh Kanumury

Arka Ventures

Chindia TMT dialogue Past Edition Highlights

0 +
Indian Corporates
0 +
Chinese Companies
& Investors
0 +
Delegates
0 +
Media companies from India & China
0 +
Indian Entrepreneurs & Investors flying from Indias

Startups Participated

Investors Paricipated

Past Sponsors

Chindia TMT Dialogue Conference 2020, China 20th February, Beijing

Time Duration Activity
8:30 am - 9:20 am
50 Min
Registration
9:20 am -9:30 am
10 Min
Warm Up Video
9:30 am -9:40 am
10 Min
Mr. Zhou, CCTV
Mr. Zhou, CCTV
Secretary, China Govt.
Indian Ambassdor, Indian
embassy in China Draphant
9:40 am -9:50 am
10 Min
9:40 am -9:50 am
10 Min
China's Role in Nurturing Indian Startups
10:00 am - 10:20 am
20 Min
Keynote 1
Xiaomi (Liajun) Bytedance (Liuzhen/ ZYM) ,
Kwai (Snhua), Fosun (CFO), Meituan (Wong Xin),
Alibaba Entertainment (CF)) Ctrip. OYO, Zomato, Swiggy,
Sachin Bansal, CRED, Times Internet, MakeMyTrip, Byju's,
Snapdeal, PhonePe, Ola, Jio
10:20 am - 10:40 am
20 Min
Keynote 2
10:40 am - 11:00 am
20 Min
Keynote 3
11:00 am - 11:20 am
20 Min
Keynote 4
11:20 am - 11:50 am
30 Min
Fireside Chat 1: Is scaling up
challenging in India coz of diversity?
Ankush Sachdeva, Co-founder, Sharechat CFO, Kwai
11:50 am - 12:20 pm
30 Min
Fireside Chat 2:
Opportunities: Beyond food
Dailyhunt-Bytedance-Tautiao
MakeMyTrip-Ctrip
Snapdeal- Ola-Didi
Swiggy- Meituan PayTM- Ant Financial
12:20 pm - 1:00 pm
40 Min
Investor Panel: Haste makes waste:
How to avoid rat-race and find
real disruptors?
Shunwei, GGV, CDH,
Fosun,Xiaomi,
Softbank, Naspers, Alibaba,
Tencent, Sequoia, Matrix,
Kalari, Blume, Saif, Lightspeed
1:00 pm -1:45 pm
45 Min
Lunch
1:45 pm - 2:25 pm
40 min
Panel Discussion 1:
Targeting the premium: When
will creamy layer stretch above 30 Mn users in India?
CRED, Netflix, Milkbasket, Freshdaily, Curefit
2.25 pm - 3:05 pm
40 Min
Panel Discussion 2:
How to monetise
content/gaming beyond advertising?
Dailyhunt, Pratilipi, UC, Shareit
3:05 pm - 3:45 pm
40 Min
Panel Discussion
3: Building for Bharath:
Is actually chasing a mirage?
Tictoc, Sharechat, Meesho
Kwai, Quatatiao, PDD, SD
3:45 pm - 4:25 pm
40 Min
Panel Discussion 4: Indian Internet infrastructure: Where we stand against China?
Logistics: Shadowfax, Delhivery
Payment: Mobikwik, Instamojo,
IndusOS, Kai OS, Jio
MUI, Vivo, Oppo, Alicloud, China Telecom
4:25 pm - 5:05 pm
40 Min
Panel Discussion 5: How long is the IPO wave for
Indian consumer tech cos?
Flipkart, Delhivery, Cardekho, Freshdesk, Pine Labs, Ola,
infibeam, Happyeasygo
5:05 pm - 5:45 pm
40 Min
Panel Discussion 6: Local Innovation: Chinese Jugaad
Vs Indian Jugaad
Sharechat, Milkbasket, OYO, Rivigo

For Sponsorship & Participate, Please Contact  Alok Kumar: +91 9654352211 | Email ID: alok@entrackr.com